Grafikai tervezés

Szolgáltatások

  • Arculattervezés, Teljes kis- és nagyarculat (logó, levélpapír, boríték, névjegykártya, dosszié, ajándék tárgyak stb.) tervezése
  • Szórólapok, katalógusok, egyéb nyomdai anyagok, tervezése, előkészítése és legyártatása

Az egyedi, átgondolt és minőségi arculat a siker egyik kulcsa a piaci versenyben. Professzionális grafikai és nyomdai megoldásaink segítségével az Ön cége is megmutathatja egyéniségét.

Az egységes és profi arculat a siker egyik kulcsa a piaci versenyben, ahogyan mi is, az ön cége is saját egyedi ismertetőjegyekkel rendelkeznek. Az egyedi megjelenés legjobb eszköze a minőségi és egységes arculat kialakítása, melynek csak a képzelet szabhat határt.

Legyen szó akár logóról, levélpapírról, névjegykártyáról vagy egy összetett weboldalról, cégünk kreatív szakemberei segítségével ön is a legtöbbet hozhatja ki vállalkozásából.

« vissza a szolgáltatásokhoz

Kardos Szőlőbirtok - arculattervezés, design

Kardos Szőlőbirtok

A meglévő embléma felhasználásával elkészítettük a Kardos és Fia Szőlőbirtok számára a nap mint nap használt nyomtatott anyagokat: névjegykártya, dosszié, árlista
Részletek
Huhr-cbc.com  - grafikai tervezés

Huhr-cbc.com

Az általunk tervezett grafikai elemeket felhasználva készítettük el a Magyarország–Horvátország Együttműködési Program új szakaszának teljes arculati kézikönyvét.
Részletek