Grafikai tervezés

Szolgáltatások

  • Arculattervezés, Teljes kis- és nagyarculat (logó, levélpapír, boríték, névjegykártya, dosszié, ajándék tárgyak stb.) tervezése
  • Szórólapok, katalógusok, egyéb nyomdai anyagok, tervezése, előkészítése és legyártatása

Az egyedi, átgondolt és minőségi arculat a siker egyik kulcsa a piaci versenyben. Professzionális grafikai és nyomdai megoldásaink segítségével az Ön cége is megmutathatja egyéniségét.

Az egységes és profi arculat a siker egyik kulcsa a piaci versenyben, ahogyan mi is, az ön cége is saját egyedi ismertetőjegyekkel rendelkeznek. Az egyedi megjelenés legjobb eszköze a minőségi és egységes arculat kialakítása, melynek csak a képzelet szabhat határt.

Legyen szó akár logóról, levélpapírról, névjegykártyáról vagy egy összetett weboldalról, cégünk kreatív szakemberei segítségével ön is a legtöbbet hozhatja ki vállalkozásából.

« vissza a szolgáltatásokhoz

Mannaz - grafikai tervezés, design

Mannaz

Elkészült a Mannaz Coaching arculata. Első körben a logo, névjegykártya, fejléces levélpapír és ppt sablon tervezése történt meg.
Részletek
Shiraz promóció - grafikai tervezés, design

Shiraz promóció

A Profonte és a Shiraz Hotel közös promóciójára készítettünk egy látványos regisztrációs microsite-ot. A célközönség tájékoztatása az online csatornákon kívül, egy offline dm levélen keresztül is megtörtént, melyhez egy 4 oldalas brossúra is készült.
Részletek