Príma Konyha magazin weboldala

A Príma konyha magazin weboldalának tervezése egy igazán kedves projektünk. Kihívások elé állította csapatunkat, hiszen nagy volumenű feladatrólv volt szó, sok-sok újdonsággal. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és sokat fejlődtünk, végeredményben pedig nagyon büszkék vagyunk az elkészült weboldalra! A Príma konyha magazin offline kiadása sok éve meghatározó a piacon, feladatunk pedig ennek az újságnak a modern és jól használható online felületének megtervezése és fejlesztése volt. Az oldal követi az elegáns receptoldalak vonalát, kihangsúlyozva az ízletes receptképeket és letisztult vonalakat.  

Nagyon sok hasznos funkcióval láttuk el az oldalt. Lehetőségünk van recepteket feltölteni és véleményezni, ezenkívül kedvencnek jelölhetjük vagy beállíthatjuk, hogy elkészítettük-e már.  Profil oldalunkat is szerkeszthetjük, az alap adatokon kívül kezelhetjük a kedvencnek jelölt és saját receptjeinket is. Receptkategóriákat jól elkülöníthető színes címkékkel láttuk el az egyszerűbb keresés érdekében. A “mi van a hűtőmben” is érdekes modulja a weboldalnak, ahol az otthon található alapanyagok kilistázásával gyűjti ki a megfelelő recepteket. Sok érdekes tippet és tanácsot olvashatunk a folyamatosan bővülő cikkek modulból, valamint minden hónapban ízelítőt kaphatunk a következő megjelenő újságból, amit az előfizetés menüpont alatt meg is rendelhetünk.

Természetesen a weboldalt elkészítettük mobilra optimalizálva is, ahol figyelembe vettük az egyszerű használatot, hiszen sokszor elengedhetetlen, hogy a konyhában mellettünk legyen a mobilunk, ahonnan a receptet nézzük!


Kérj ajánlatot

Ingyenes konzultáció
24 órán belül válaszolunk

Oszd meg velünk a projekted

Szívesen átbeszéljük veled projekted, és ingyenesen összeállítunk neked erre egy ajánlatot. Ehhez mindössze, kérlek, add meg alább az adataidat vagy hívj minket.

Kapcsolat

Rövidített név: Across Média Kft.
Telefonszám: +36 30 251 4039
E-mail cím: info@across.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-978937
Adószám: 14253287-2-13
Közösségi adószám: HU14253287
Bankszámlaszám: CIB 10700732-47367100-51100005