Az internet rengeteg termék és szolgáltatás értékesítésének elsődleges fóruma.  Vannak olyan potenciális vásárlók, akik más médiumon keresztül szinte megközelíthetetlenek. Hogy mégis megtalálja őket, online marketingkampányát érdemes szakemberre bíznia.

Az Across hozzáértő támogatást kínál online marketingkampányok szervezésében és levezénylésében – az online jelenlét megerősítésében. Amiben segítünk: marketingkampányok tervezése, végigkövetése és támogatása; reklámok, hirdetések tervezése és targetálása; hírlevél- és eDM-szolgáltatás; adatbázis-építés, -karbantartás; keresőmarketing (SEM), keresőoptimalizálás (SEO) és közösségi média, mint pl.: Facebook, Youtube megjelenés.

A keresőmarketing eszközeivel növelni tudjuk weboldala látogatottságát és hatékonyságát. Tisztességes linképítési módszereinkkel jobb helyezéshez juttatjuk a keresőoldalakon.

Saját felhasználói, vásárlói adatbázissal célzott hírleveleket tud küldeni, ami növeli a látogatók interakcióját és a profitot. Lebonyolítjuk kattintás alapú hirdetési kampányait (GoogleAdwords, Facebook),  és kidolgozzuk a céljaihoz leginkább illeszkedő marketingstratégiát. Hirdetési variációkkal a legmagassabb megtaláljuk a legmagasabb konverzióval működő hirdetéseket, amelyekkel a leghatékonyabb lesz a kampánya.