Nagy büszkeséggel töltött el minket, amikor Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő kerékpár-kereskedése keresett meg minket weboldala elkészítésével. Hatalmas lendülettel  és széleskörű szakmai tudásunkkal vágtunk bele a közös munkába.

A pontos webshop wireframek elkészítése után elkezdtük a design kialakítását, ahol kérés volt az exkluzív és a sportos vonal ízléses vegyítése. Ezt az aranyozott és bézs színvilággal, a Berguson logóban található piros és sötétszürke színnel, valamint a letisztult bannerek és képek használatával értük el.

Webáruházak tervezésekor mindig figyelembe vesszük a könnyű használhatóságot és az áttekinthetőséget, tervezési és fejlesztési metódusainkat eköré építjük. Mivel a Berguson esetében nagyon sok terméket tartalmazó és szerteágazó termékpalettáról van szó, nagy hangsúlyt fektettünk a tartalomkezelő keretrendszer kialakítására, ezért egy jól és könnyen használható cms rendszert fejlesztettünk.

A mai világban elengedhetetlen, hogy egy webshop mobilon is elérhető legyen, nincs ez másképp a Berguson  esetében sem, ahol célunk volt a webshopok minden kritériumának megfelelő online áruházat létrehozni.